Редакція журналу «Охорона праці»

Запрошуємо ЗМІ на засідання журі XII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023»

28.03.2023

Запрошуємо ЗМІ на засідання журі XII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023».

Оцінювання дитячих робіт відбудеться у п’ятницю, 31 березня, з 11.00 до 12.00.

Локація: м. Київ, ст. метро «Дарниця», вул. Будівельників, 37, у приміщенні школи № 148 ім. Івана Багряного (2-й поверх, спортивна зала).

Із питань акредитації звертайтесь за тел. 050 3554564, mail@ohoronapraci.kiev.ua

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» організовано Державною службою України з питань праці спільно з журналом «Охорона праці» та проводиться 12 років поспіль. Дитячі роботи відбирають у трьох вікових групах у два етапи. Найкращі малюнки обирають на регіональному рівні, потім переможці з областей беруть участь у фінальному відборі. Юних художників, чиї роботи посіли перше, друге та третє місця, урочисто нагороджують цінними подарунками до Всесвітнього дня охорони праці, який відзначають 28 квітня.

Проведенню XІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023» не завадила війна росії проти України. Конкурс було успішно завершено в усіх областях, дитячі малюнки надходили також із-за кордону та з територій, тимчасово окупованих рф.

Щороку в конкурсі беруть участь десятки тисяч дітей з усіх регіонів України. Це важлива інвестиція у створення безпечних і здорових умов праці в державі. Завтра діти, які спробували свої сили у візуалізації питань безпеки і здоров’я на роботі, стануть працівниками та роботодавцями. Вони свідомо дотримуватимуться правил безпеки та вимагатимуть цього від оточення.

Конкурс дитячого малюнка вже став візитівкою України на міжнародній арені. Завдяки підтримці цього проєкту Міжнародною організацією праці про конкурс дізнались у всьому світі. Переможці конкурсу представляли Україну під час Всесвітнього телемарафону, організованого 2019 року з нагоди 100-річчя створення Міжнародної організації праці. Малюнки юних художників з України нині виставляються на міжнародних виставках та залучаються до міжнародних благодійних аукціонів.

Проводячи XІІ Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023», ми робимо важливий внесок у Перемогу України над рашистами, підтримуємо віру школярів та їхніх батьків у щасливе майбутнє нашої держави.

Окремо надаємо інформацію про умови участі у конкурсі та вимоги до дитячих малюнків. А також альбоми з роботами переможців конкурсу минулих років.

https://ohoronapraci.kiev.ua/article/ditacij-malunok/pro-konkurs-ditacogo-malunka-about-childrens-drawing-competition

https://ohoronapraci.kiev.ua/article/ditacij-malunok-2021/polozenna-konkursu-ditacogo-malunka-ohorona-praci-ocima-ditej

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»