Редакція журналу «Охорона праці»

Технології захисту/ПожТех - 2021.

08.06.2021

15-18 червня у Міжнародному виставковому центрі (метро «Лівобережна») відбудеться єдина в Україні виставка пожежно-рятувального обладнання та інновацій у сфері протидії надзвичайним ситуаціям -Технології захисту/ПожТех - 2021.

Хедлайнери виставки:

Пожмашина – один із небагатьох українських виробників пожежної, рятувальної та спеціальної техніки, який продемонструє свою новинку АЦ-8-50 (TGS 26.360)-530Mn.

Telecard UA представить пересувний пункт управління, що був замовлений ДСНС України і уже залучався під час гасіння масштабних пожеж на території Луганської області у 2020 році.

ППУ призначений для забезпечення автономної роботи керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та цілого ряду інших цілей.

FIREPORT ( Чехія) розробляє доступні та ефективні системи оповіщення про надзвичайні події для добровольчих пожежних команд

OZON S: системи оповіщення покаже системи оповіщення власного виробництва та багатофункціональні автоматизовані системи управління техногенною безпекою гідроенергетичних об'єктів, мостів, шляхопроводів і продуктопроводів небезпечних речовин, а також на територіях з ризиком та проявом небезпечних геологічних процесів.

ТОВ "Тетіс – Дихальні системи" – аварійно-рятувальне обладнання та професійне водолазне спорядження для проведення складних підводно-технічних, рятувальних та аварійно-рятувальних робіт

Kyiv Lifeguard Service від КП "Плесо" − муніципальний сервіс, основною метою якого є запобігання нещасним випадкам на офіційних пляжах Києва

Пожсоюз - Центр Пожарной Безопасности – це більше 5 000 найменувань товарів протипожежного призначення, у тому числі: вогнегасники, протипожежні двері, пожежні рукави, пожежні шафи, щити, стенди тощо.

Повний перелік учасників:

https://cutt.ly/1nkAFlN

Завітайте на виставку в МВЦ на Лівобережній та пориньте у світ безпеки разом із нами:

https://cutt.ly/Ib82cgp

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»