Редакція журналу «Охорона праці»

Світлана Сокуренко про журнал "Охорона праці"

27.12.2021

Ми продовжуємо запитувати Вас, шановні читачі, про те: що для Вас є журнал «Охорона праці»?

Бо саме ви його формуєте та розвиваєте. а ми є тією командою, що створює сприятливий простір для максимальної реалізації найсміливіших ваших ідей.

В друкованому та цифровому форматі, у вигляді статей, консультацій, вебінарів та конференцій – ми спішимо ділитися тим, що відбувається у сфері охорони праці зараз, і чого очікувати у майбутньому. «Перекладаємо» на сторінки журналу досвід найкращих фахівців з безпеки з усього світу. Щоб зробити вашу працю більш ефективною та цікавою задля єдиної мети – безпечного виробничого середовища.

Законодавчі зміни, організація працеохоронних заходів та процесів, дослідження з питань поведінкової безпеки, культура безпеки, керування ризиками, думки незалежних експертів і фахівців, поради, що робити в тій чи іншій ситуації від ваших колег та однодумців – про все це ми плануємо писати у 2022 році.

Поділіться з нами: чому ви читаєте журнал «Охорона праці»?

До вашої уваги – відеовідгук однієї з наших постійних читачок Світлани Сокуренко, керівника служби охорони праці ТОВ «Нафтогаз цифрові технології» про журнал «Охорона праці»

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»