Редакція журналу «Охорона праці»

Спеціалізована виставка А+А з безпеки праці й охорони здоров’я на робочому місці

13.09.2023

ВІДКРИЙ НАНОВО БЕЗПЕЧНУ І ЗДОРОВУ ПРАЦЮ

24-27 ЖОВТНЯ 2023, м. ДЮССЕЛЬДОРФ, НІМЕЧЧИНА

Спеціалізована виставка А+А пропонує всім галузевим виробникам ідеальну платформу для представлення своєї найсучаснішої продукції у сфері безпеки праці.

24-27 жовтня 2023 р. провідна Міжнародна спеціалізована виставка А+А з безпеки праці й охорони здоров’я на робочому місці запрошує вас відкрити для себе світ інновацій і трендів майбутнього. У нас ви дізнаєтеся, наскільки сталим і цифровим може бути безпечне й здорове робоче місце вже сьогодні. Використайте цей шанс для створення нових мереж, знайомств, закріплення вже існуючих контактів і відповідального формування безпечного робочого місця, орієнтованого на майбутнє. Тому що людина важлива!

ЧОМУ НЕ МОЖНА ПРОПУСТИТИ А+А 2023. Велика кількість міжнародних експонентів. В одному місці ви можете познайомитися з провідними представниками галузі зі всього світу, адже 76 % експонентів приїжджає з-за кордону. Широкий спектр блискучих пропозицій. А+А пропонує унікальний огляд експонентів, які спеціалізуються на засобах індивідуального захисту, безпеки праці й охорони здоров’я на робочому місці.

Засоби індивідуального захисту. СПЕЦОДЯГ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО РОБОЧОГО МІСЦЯ

Спеціалізована виставка А+А 2023 знову представить весь ланцюг створення додаткової вартості у сфері засобів індивідуального захисту: від матеріалів і компонентів до готової продукції останнього покоління. Функціональний, розумний і стильний робочий спецодяг є сьогодні таким різноманітним, як ніколи. У павільйонах 9-17 можна оглянути ефективну захисну екіпіровку, найновітніші технології та індивідуальні рішення!

Корпоративна мода, компоненти, закупівля та послуги. ЗШИТЕ ВІДПОВІДНО ДО ВАШИХ ПОТРЕБ.

Корпоративна мода й спецодяг. Індивідуально, функціонально, стильно й орієнтовано на майбутнє. В павільйонах 16-17 ви зможете познайомитися з провідними міжнародними постачальниками й вражаючим асортиментом модних колекцій.

Компоненти, закупівля та послуги. А+А має багато пропозицій і для виробників, адже у павільйонах 16-17 можна знайти багато матеріалів і заготовок, а також багато чого іншого.

Безпека праці. НЕЗАЛЕЖНО ВІД ТОГО, ЯКА У ВАС СПРАВА, ВАША СПРАВА – ЦЕ БЕЗПЕКА.

Незалежно від того, чи відповідаєте ви за охорону праці в концерні, на середньому чи малому підприємстві, на виставці А+А ви знайдете відповідні рішення для оптимальної безпеки ваших робітників і матеріальних цінностей.

В павільйонах 1 + 4 можна ознайомитися з усіма постачальниками у сфері безпеки праці: пожежна безпека, захист від шуму, електробезпека, транспортна безпека, захист обладнання та об’єктів тощо.

Охорона здоров’я на робочому місці. ЗРОБІТЬ СВОЇ РОБОЧІ МІСЦЯ БЕЗПЕЧНИМИ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я

У сфері охорони здоров’я на робочому місці ви отримаєте безліч відповідей на свої питання, які пропонуються комерційними постачальниками, компаніями медичного страхування, асоціаціями, цифровими рішеннями, робототехнікою та штучним інтелектом.

У павільйоні 5 представлятимуться сталі концепції ефективного запобігання загрозам для здоров’я. Тут ви відкриєте для себе останні розробки медицини праці й ергономіки робочого місця, а також нові методи сприяння активному способу життя та здоровому харчуванню. Ви зможете зрозуміти, який позитивний вплив мають ці заходи на продуктивність і трудовий клімат вашого підприємства.

Павільйон 5 – це місце зустрічі на тему «Безпека й здоров’я». Це – платформа для нових концепцій, перспектив, стратегій, інструментів і практик зі сфери безпеки й гігієни праці, яка організується разом з учасниками Федерального товариства безпеки й гігієни робочого місця (Basi).

Пожежна безпека на підприємстві й управління в надзвичайних ситуаціях. НАЙКРАЩІ РІШЕННЯ ДЛЯ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ. Ваша діяльність пов’язана з постійними питаннями пожежної безпеки та/або управлінням у надзвичайних ситуаціях? Тоді вам не можна пропустити цю секцію цьогорічної виставки А+А. Широкий асортимент пропозицій надає малим і великим комунальним і професійним пожежно-рятувальним частинам огляд міжнародних інновацій у цей сфері. Найбільша пропозиція індивідуальних засобів захисту для пожежно-рятувальних частин у павільйонах 9-17! На нашій виставці представлені майже всі провідні підприємства. Ви в правильному місці. Безпека на робочому місці – павільйони 1 + 4, індивідуальні засоби захисту – павільйони 9-17.

Спеціалізовані шоу. СТЕНДИ А+А – ВАШ ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ОБІЗНАНОСТІ.

Додатково до стендів пропонується різностороння рамкова програма, яка охоплює форуми, тематичні парки й спеціалізовані шоу. Завдяки цьому ви можете ознайомитися зі специфічними аспектами виставки й рішеннями для окремих сфер і галузей.

Слід обов’язково відвідати фешн-шоу А+А в павільйоні 15. Це місце об’єднує безпеку й дизайн вищого ґатунку.

На спеціальному майданчику Exo Park в павільйоні 5 виробники екзоскелетів представляють широкий спектр сучасних можливостей. Ви можете самі випробувати екзоскелет і здивуватися його можливостям.

Форум трендів у павільйоні 9 пропонує широкий вибір заходів і цікавих дискусій на такі теми, як цифровізація та сталий розвиток.

ЗОНА СТАРТАПІВ і стенд ФЕДЕРАЛЬНОГО МІНІСТЕРСТВА ЕКОНОМІКИ Й ЗАХИСТУ КЛІМАТУ. Ці два спеціалізовані майданчики в павільйоні 10 представляють молоді підприємства з усього світу та їхні ідеї та інновації щодо безпечної та здорової праці.

Конференція WearRAcon. Інноваційні підходи в області портативної робототехніки зі спеціальним фокусом на професійних екзоскелетах.

38-й МІЖНАРОДНИЙ КОНГРЕС З БЕЗПЕКИ ПРАЦІ Й ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я НА РОБОЧОМУ МІСЦІ. Конгрес А+А – це центральна спільна подія для сфери охорони праці в Німеччині. Він проводиться паралельно з виставкою А+А. Конгрес організується Федеральним товариством безпеки й гігієни робочого місця (Basi) і присвячується, серед іншого, таким темам майбутнього, як цифровізація та сталий розвиток в області охорони праці. Будучи провідним фаховим заходом міжнародного рівня, конгрес розглядає національні й глобальні політичні зміни в цей сфері. Він поєднує наукові досягнення та практичне застосування на підприємствах. На вас очікують різні цікаві приклади з прикладних досліджень і практики.

Місце: CCD Süd, Congress Center Düsseldorf

Детальна інформація на www.aplusa-online.com та за телефонами:

+38 /044/ 490 53 27; +38 /050/ 414 70 54

e-mail: a.beliy@expoalliance.ua; expoalliance@gmail.com

www.expoalliance.ua

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»