Редакція журналу «Охорона праці»

ПОГЛИБЛЕНИЙ ОНЛАЙН-КУРС ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ ГЕНЕРАТИВНОГО ШІ ДЛЯ ФАХІВЦІВ З БЕЗПЕКИ ПРАЦІ

08.09.2023

Запрошуємо на наш ПОГЛИБЛЕНИЙ ОНЛАЙН-КУРС ІЗ ЗАСТОСУВАННЯ ГЕНЕРАТИВНОГО ШІ ДЛЯ ФАХІВЦІВ З БЕЗПЕКИ ПРАЦІ!

Маємо досвід і воліємо поділитися з вами інформацією, як саме використання Штучного інтелекту перетворює роботу фахівця з безпеки праці на творчий процес, змінює якість вашої роботи, адже надає змогу більше часу приділяти найголовнішим питанням, а виконання рутинних завдань стає цікавим і захопливим.

Ось лише декілька напрямів, у яких ШІ вже зарекомендував себе як найкращий помічник саме у сфері безпеки праці:

1.  Прогнозування ризиків: ШІ аналізує історичні дані й використовує їх для прогнозування потенційних ризиків та аварійних ситуацій на робочих місцях.

2. Моніторинг та інспекції: Розроблення процедур перевірки робочих місць, обладнання та процесів на відповідність нормам безпеки.

3. Аналізування великих обсягів даних: ШІ швидко та точно аналізує великі обсяги даних, поєднуючи різні джерела інформації про безпеку праці, ідентифікуючи тенденції та варіанти для поліпшення. Наприклад, це може бути: аналізування причин інцидентів, ведення статистики безпеки праці та підготовка звітів для керівників вищої ланки.

5. Аварійна реакція: Системи аварійного реагування, побудовані на основі ШІ, дають змогу негайно втручатися в небезпечні ситуації та рятувати життя працівників.

6. Навчання та інформування: Розроблення тренінгів, інструктажів для працівників з питань безпеки праці, а також поширення інформації про потенційні ризики.

7. Розроблення нових стандартів: Розроблення та план щодо впровадження сучасних методів і стандартів безпеки праці.

Це тільки деякі приклади того, як Генеративний Штучний Інтелект революціонізує сферу безпеки праці, роблячи її ефективнішою й забезпечуючи безпеку та благополуччя працівників.

А ще для вас це додатковий бонус, бо знання та вміння якісно взаємодіяти зі ШІ допоможуть підняти вашу кар'єру на новий рівень та підвищити рівень експертності у сфері безпеки праці.

Не втратьте можливості отримати глибокі знання та стати лідером у сфері безпеки праці завдяки Генеративному ШІ. Реєструйтеся зараз і вирушайте до нових досягнень та успіхів!

Детальна програма

Формат проведення курсу: 4 онлайн-сесії, тривалість кожної – 2 години (ZOOM)

Сесія 1. 21 вересня, 14:00–16:00
Сесія 2. 28 вересня, 14:00–16:00
Сесія 3. 05 жовтня, 14:00–16:00
Сесія 4. 12 жовтня, 14:00–16:00

Автор: Дмитро Григоренко, регіональний менеджер з БЗР в Amazon UK Services Ltd. та співзасновник ESOSH, автор книги «Штучний інтелект для безпеки та здоровʼя на роботі: розкриття потенціалу генеративних моделей ШІ та ChatGPT»

У відео Дмитро Григоренко знайомить із програмою курсу

Зареєструватись

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»