Редакція журналу «Охорона праці»

Новий набір на поглиблений курс із застосування генеративного ШІ для спеціалістів з БЗР

28.08.2023

Запрошуємо прийняти участь у другому поглибленому курсі Дмитра Григоренка із застосування генеративного штучного інтелекту для спеціалістів з БЗР

Формат проведення курсу: 4 онлайн-сесії, тривалість кожної – 2 години (ZOOM)

  • Сесія 1. 21 вересня, 14:00–16:00
  • Сесія 2. 28 вересня, 14:00–16:00
  • Сесія 3. 05 жовтня, 14:00–16:00
  • Сесія 4. 12 жовтня, 14:00–16:00

Автор: Дмитро Григоренко, регіональний менеджер з БЗР в Amazon UK Services Ltd. та співзасновник ESOSH, автор книги «Штучний інтелект для безпеки та здоровʼя на роботі: розкриття потенціалу генеративних моделей ШІ та ChatGPT»

Опис курсу:

Цей поглиблений курс надає змогу зануритись у світ генеративного ШІ та отримати практичні навички використання ШІ в роботі спеціаліста з БЗР. Учасники дізнаються про техніки створення ефективних запитів, зрозуміють, як підвищити продуктивність роботи, на прикладах виконання типових завдань у межах ролі сучасного спеціаліста з БЗР.

Якщо Ви ще не знайомі з GPTChat, рекомендуємо передивитись безпланий вебінар "Штучний інтелект для спеціалістів з БЗР. Базовий тренінг" , а також  відеоінтерв’ю з Дмитром Григоренком «Штучний інтелект і безпека праці: вороги чи друзі?»

Програма курсу

Що Ви отримаєте під час курсу:

  1. Знанння та навички використання ШІ у сфері БЗР
  2. Інтерактивні живі демонстрації та реальні приклади
  3. Кваліфіковане навчання від професіонала в галузі
  4. Навчальні матеріали на основі книги Дмитра Григоренка «Штучний інтелект для безпеки та здоровʼя на роботі: розкриття потенціалу генеративних моделей ШІ та ChatGPT»
  5. Записи усіх сесій
  6. Практичні домашні завдання та зворотній зв'язок тренера
  7. Сертифікат про завершення курсу

Знання та навички, необхідні для проходження навчання:

Курс не висуває вимог до мінімального рівня кваліфікації з БЗР, він підійде кожному спеціалісту з БЗР, який має інтерес до використання ШІ у своїй роботі.

Пакети участі

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»