Редакція журналу «Охорона праці»

Бронюй місце на цикл вебінарів для будівельних компаній

14.07.2023

Шановні колеги!

Запрошуємо вас узяти участь у нашому онлайн-циклі вебінарів, що присвячені відбудові зруйнованої інфраструктури України. Цей цикл вебінарів спеціально розроблений для будівельних компаній, які планують брати участь у тендерах від міжнародних компаній-донорів, що спрямовані на відновлення України.

Чому вам варто долучитися до вебінарів? Що ви отримаєте?

  • Відкриття нових можливостей. Відновлення та відбудова інфраструктури України потребує значних інвестицій, які надають міжнародні організації-донори.Участь у вебінарах дасть вам змогу одержати інформацію про процедури та підготовку, які потрібні для того, щоб відповідати вимогам компаній-донорів, і підготувати свою компанію для участі в тендерних процедурах. Це розширить ваші можливості та допоможе отримати нові проєкти.
  • Розуміння вимог донорів. Міжнародні донори висувають певні вимоги до будівельних компаній-учасників. Ці вимоги можуть бути новими та незнайомими для вітчизняних компаній. Цикл вебінарів допоможе вам одержати необхідну інформацію та роз'яснення щодо цих вимог, щоб ви могли успішно впровадити їх у свою роботу.
  • Практичні знання та ресурси. На вебінарах не лише надається теоретичний матеріал, але й демонструються практичні випадки успішної роботи з міжнародними донорами. Ви отримаєте корисні поради, посилання та інформаційні ресурси, які допоможуть вам підготуватися до участі в тендерних процедурах і збільшити ймовірність успіху вашої компанії.

Цикл складається з двох вебінарів, які відбудуться 20–21 липня 2023 року з 14:00 до 16:00 на платформі ZOOM. Розклад вебінару:

Модуль 1. 20 липня 2023

  • Поточний стан справ у будівельній галузі з огляду на інфраструктурні виклики.
  • Міжнародна допомога – нові виклики, трансформація операторів будівельної галузі.
  • Практичні випадки та нормативні вимоги міжнародних донорів.

Модуль 2. 21 липня 2023

  • Тендерна процедура.

Вартість участі в кожному модулі становить 870 грн (включно з ПДВ). Однак, якщо ви оплатите обидва модулі (Модуль 1 + Модуль 2), загальна вартість участі становитиме 1500 грн (включно з ПДВ).

Ми впевнені, що це вкладення в майбутнє вашої компанії повернеться вам через нові можливості та зростання бізнесу.

Не втрачайте можливості залучати нові проєкти! Долучайтеся до наших вебінарів і отримайте необхідні знання та ресурси для успішної участі у відновленні інфраструктури України.

Зареєструватись

З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами на наших вебінарах!

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»