Редакція журналу «Охорона праці»

ВИСТАВКА А+А 2021

11.10.2021

Анонс виставки А+А 2021: Основні аспекти проведення цьогорічної Міжнародної виставки з безпеки праці та охорони здоров’я на робочому місці

Пандемія помітно прискорила процес змін у світі праці. Принципова зміна, яка з’явилась, серед інших це – можливість впровадження цифрових рішень протягом однієї ночі. У той же час, сталий розвиток, як ніколи раніше, стає важливим для суспільства та промисловості. Це відкриває нові сфери діяльності та викликає нові питання для всієї галузі. Як ми хочемо формувати світ завтрашнього дня, як ми хочемо жити, працювати та діяти у цьому світі, екологічно та відповідально ставлячись до людей, довкілля та наявних ресурсів? Всеосяжне розуміння цього, а також рішення та продукція для майбутнього роботи – все це буде представлено на цьогорічній виставці A+A.

З більше ніж 1 000 експонентами, які вже зареєструвалися (у виставкових павільйонах з 1 по 10), провідна Міжнародна спеціалізована виставка з питань безпеки, охорони та гігієни праці відкриє свої двері фахівцям у виставковому центрі Дюссельдорфа з 26 по 29 жовтня 2021 року. Вхідні квитки на А+А 2021 вже доступні за адресою: www.aplusa.de/2130. Актуальний план виставки A+A 2021 можна переглянути тут.

Детальна інформація

Онлайн-послуги покращують маршрут для відвідування виставки

Для забезпечення оптимальної підготовки до відвідування виставки, у розпорядженні відвідувачів є цифрова база даних експонентів.

Відвідувачі А+А 2021 можуть знайти всі відповідні дані про експонентів, послуги, продукцію та контактних осіб. Ще одним цифровим доповненням є веб-сесії експонентів. Завдяки цьому додатковому цифровому каналу всі, хто не зможе відвідати виставку цього року, зможуть вступити у віртуальний контакт з її учасниками. Веб -сесії також будуть доступні на вимогу після закінчення виставки.

Назад до бізнесу - і безпечно!

Успішне проведення A+A 2021 забезпечується обширною Концепцією гігієни та захисту від інфекцій для заходів на території Мессе Дюссельдорф, яка вже підтвердила свою цінність під час кількох виставок та постійно адаптується до поточних обставин. Щоб забезпечити найкращий можливий захист для всіх відвідувачів виставки, реєстрація на А+А 2021 є обов’язковою, а також кажний день, вхідні квитки, мають бронюватися з підтвердженням  TVR (tested, vaccinated or recovered) (перевірені, вакциновані або ті, що вже одужали після захворювання). Цим кроком виставка A+A також посилає чіткий сигнал галузі в усі часи COVID: люди мають значення - зараз і в майбутньому. Короткий опис найважливіших фактів з детальної концепції гігієни можна знайти як піктограму на сторінці інформації про гігієну та захист від інфекцій A+A 2021:  PDF можна завантажити.

Прочитати повний прес-реліз можна за посиланням.

Для ознайомленням з детальним інтерв’ю з Маркусом Лейкером, керівником відділу охорони праці та гігієни праці в Messe Düsseldorf, щодо Концепції гігієни та захисту від інфекцій Messe Düsseldorf відвідайте посилання.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»