Аршимова Джаннет

29 березня запрошуємо на ZOOM-зустрічі на тему «Розширюємо горизонти безпеки разом з Європейською школою керування ризиками Джаннет Аршимової»

08.03.2024

Запрошуємо вас взяти участь у ZOOM-зустрічі на тему «Розширюємо горизонти безпеки разом з Європейською школою керування ризиками Джаннет Аршимової»

Дата: 29 березня, 11:00–12:30

ZOOM

Безплатно

Дізнайтеся більше про нашу навчальну програму від провідних експертів у сфері керування ризиками – Джаннет Аршимової, Віталія Цопи та Сергія Росса.

Про що йтиметься під час зустрічі:

  • Поговоримо про основні складники організації системи безпеки праці на будь-якому підприємстві: лідерство, системне управління, керування ризиками, ментальне здоров’я та психологічну безпеку працівників.
  • Розповімо докладно, як організовано навчання в Європейській школі керування ризиками Джаннет Аршимової та які результати можна отримати під час та після навчання.
  • Ознайомимо вас із проєктом OnePercentSafer, завдяки якому у 2024 році ми отримали допомогу на розвиток Школи та організацію безоплатного навчання певної категорії фахівців: фахівців з безпеки праці, які є особами з інвалідністю; роботодавців та фахівців, які працюють у проєктах облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю та/або допомагають особам з інвалідністю адаптуватися до нових умов праці, нових робочих місць.

Не пропустіть нагоду поглибити свої знання та вміння у сфері здоров’я та безпеки на робочому місці. Долучайтеся до нашого захопливого вебінару та розширюйте свої горизонти в опануванні керування ризиками!

Зареєструватись 

З 23 квітня 2024 стартує ЄВРОПЕЙСЬКА ШКОЛА КЕРУВАННЯ РИЗИКАМИ ДЖАННЕТ АРШИМОВОЇ

ПРО ШКОЛУ 

Експерт Аршимова Джаннет