Редакція журналу «Охорона праці»

Завершується регіональний тур конкурсу дитячого малюнка

19.03.2024

Перший етап XIII Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024» добігає кінця. А малюнки все надходять.

Майже 3000 дитячих робіт з усіх куточків України вже отримала редакція «Журналу охорона праці» в межах першого етапу конкурсу. І це ще не кінець.

Нагадаємо, що перший етап конкурсу проводиться за сприяння територіальних профоб’єднань ФПУ. Тож у Дніпропетровській, Запорізькій, Закарпатській, Київській, Одеській, Рівненській, Черкаській областях перший етап конкурсу проведуть обласні організації Профспілки працівників освіти і науки України. В інших областях – редакція журналу «Охорона праці». Отже, ми очікуємо, що загалом на конкурс буде подано понад 5000 малюнків.

До 20 березня 2024 року відбувається прийом малюнків, а до 30 березня 2024 року журі конкурсу проведе регіональні відбіркові тури та визначать переможців (I, II і III місця) для кожної області у трьох вікових групах:

  • перша група – від 6 до 10 років;
  • друга група – від 11 до 14 років;
  • третя група – від 15 до 18 років.

Із 10 по 30 квітня відбуватиметься фінальний тур конкурсу, під час якого буде визначено переможців (I, II і III місця) у кожній віковій групі.

Ну а поки що ми насолоджуємося творами юних художників.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»