Редакція журналу «Охорона праці»

Наші герої, що без зброї

24.03.2022

Шановні друзі, ми вважаємо за потрібне інформувати вас про тих, хто зараз пліч-о-пліч із нашими захисниками бореться в ім’я Перемоги.

Що ці молоді люди робили до війни – вже не так важливо. Бо тепер вони прикладають неймовірних зусиль задля збереження людських життів –  це наші Герої.

Олексій Діденко – один з них. Українець, волонтер. Зі своєю командою та у тісній співпраці з добровільним гуманітарним штабом Тероборони м. Бровари БРО.Добро, Броварською міською радою на чолі з Ігорем Сапожко та за підтримки Броварської районної військової адміністрації Київської області організовує евакуацію людей з Броварів та Києва в західні області України. А із заходу автобуси Олексія повертаються з вантажем гуманітарної допомоги.

Від самого початку війни волонтери вже здійснили чотирнадцять евакуаційних виїздів з Броварів та Києва до Львова і Чернівців.

Крім того, команда Олексія допомагає знайти притулок для евакуйованих людей. Вивозять потерпілих громадян майже через день.

Вони зробили сайт для того, щоб люди могли знайти швидкий та безпечний спосіб виїхати до західної України.

Ось цей ресурс: https://evac.in.ua

Власним коштом і коштом своїх товаришів Олексій закупив 65 бронежилетів і військову амуніцію. Зараз шукають кошти на купівлю тепловізорів для тероборони.

Але настав той момент, коли це може просто зупинитися, бо власні ресурси цієї команди закінчилися. А донатів недостатьно для закупівлі потрібної амуніції для тероборони та пального, щоб проводити евакуацію та перевезення гуманітарної допомоги.

Хто має змогу – візьміть участь через внесок або поширення цього повідомлення серед тих, хто може допомогти нашим людям та армії.

Картка monobank, на яку проводиться збір коштів на паливо для евакуації, 4441 1144 4541 6587 Oleksii Didenko. Wise.com з-за кордону.

Редакція Редакція журналу «Охорона праці»